Skip to main content
Til toppen

Blogg – vi gir deg nyheter og faglig påfyll!

Bruk fagkunnskapen din, bygg videre på den og sørg for å hele tiden utvide horisonten. På denne måten vil du skape et miljø som din kunde vil føle seg vel i, og som vil få det «gode ord» til å spre seg ganske så raskt. Det er den beste reklamen du kan oppnå. Her gir vi deg faglig påfyll som du kan bruke i salongen din. Lykke til! 🙂

'Coco' The Scalp Brush
'Coco' The Scalp Brush

'Coco' er en luksuriøs hodebørste som skånsomt masserer hodebunnen og forbedrer hårpleierutinen for kundene dine.

Cleanse Mist & Revive Balm – en fargerevolusjon!
Cleanse Mist & Revive Balm – en fargerevolusjon!

Revolusjoner din fargehverdag med Cleanse Mist og Revive Balm. Våre to nyskapende produkter med avanserte formler, designet for å ta enhver kjemisk behandling til neste nivå og etterlate et varig inntrykk.

Workshop med Daniel Yap
Workshop med Daniel Yap

Daniel Yap (Australia) er Keunes globale ambassadør for Color Chameleon og er anerkjent for hans kunstneriske kreasjoner! Med hans evne til å formidle sin kunnskap, inspirerer han frisører verden over med fantastiske Keune Color Chameleon farger. Han er eieren av det toppmoderne «Tao of Hair» i Perth, Australia, medgrunnlegger av Hong Kongs Inspired Gear og medskaper av elegante kunstsamlinger for Keune ANZIS. Daniel er selve definisjonen på en internasjonal kunstner.

Vi var heldige å ha Daniel som kursholder hos oss i Lier! Vi fikk en lærerik dag med mange fornøyde frisører!

The Hair – ny salong i 2023
The Hair – ny salong i 2023

"Vi er superfornøyd med å ha Everyhair Norge som vår hoved­leverandør. Vi åpnet nettopp vår salong nr 2 og det er ikke ­foruten grunn at vi igjen har valgt Maletti, som er en av ­markedets beste merkevare innen frisørmøbler. Fra vår ­første ­salong, har vi sett at det blir svært lite slitasje på møblene, og både vi og kundene våre er veldig fornøyd med kvaliteten. ­Ønsker du å skape din egen drømmesalong, kan vi anbefale at du tar kontakt med ­Everyhair Norge AS som leverandør av ­Maletti i Norge."
Ellen Valdal – The Hair, Larvik

Hår- og hodebunnsbehandlinger med Derma
Hår- og hodebunnsbehandlinger med Derma

Sensitiv eller fet hodebunn? Håravfall? Flass? Her kan du lese om hvilken Derma-serie som er riktig for din kundes behov. Hvis du også tilbyr salongbehandlinger kan du øke salget ditt enda mer.

Semi Color Liquid Activator
Semi Color Liquid Activator

Semi Activator i flytende form gir samme flotte fargeresultat men er nå enda raskere å påføre!

Curly Girl-metoden & Confident Curl
Curly Girl-metoden & Confident Curl

Vet du hva Curly Girl Metoden går ut på? Det er en unik tilnærming til hårpleie og styling for et naturlig krøllete hår. Med spesielle pleieprodukter og teknikker for styling som forbedrer helsen til håret, fremhever krøllene og reduserer brus. 

Utvid virksomheten din med Keune You
Utvid virksomheten din med Keune You

Keune You er en høykvalitets serie med en komplett vedlikeholdsløsning for pleie og farge. En god mulighet for ekstra salg for deg som frisør. Dette unike, luksuriøse og personaliserte produktet rettferdiggjør en Premium prissetting. 

PRIDE
PRIDE

Hos Keune oppfordrer vi deg til å vise karakter. Å stå opp for hva du tror på. Og hva vi tror på, er å skape en kultur av akseptering og kjærlighet. Hvor du føler deg sterk nok til å vise den autentiske deg. Å elske den du elsker uten å nøle. Å være den du er uten å holde igjen. Under Pride måneden og utover, så er vi forpliktet til å støtte LGBTQIA+ felleskapet og drive meningsfull forandring for frihet og likeverd. Vi er ikke redd for å stå opp mot hat, diskriminering og forfølgelse. For uansett hvem du er, hvem du elsker eller hvordan du velger å uttrykke deg, så står vi ved deg. Alltid.

Behandling med Keratin Straightening
Behandling med Keratin Straightening

De pleiende kvalitetene til Keunes Keratin Straightening er et rebonding-system som sikrer et langvarig rett hår. Behandlingen gir et krøllete og brusete hår et glansfullt og mykt resultat.

Tinta Color - oppskrifter
Tinta Color - oppskrifter

Oppskrifter fra lanseringsdagen av nye Tinta Color, februar 2023. Caroline Sund og Kristine Strand fra team Keune Norge stod for visningen av de nye fargene.

Blond med Tinta Color Metallic
Blond med Tinta Color Metallic

Når våren er i anmarsj, strømmer kundene til våre salonger med ønske om et blondt og vakkert hår. ☀ Da får jeg flere henvendelser om blonderinger og hvordan dette kan utføres på best mulig måte. I år er det lov med blond med varme nyanser. På bildet under har vi brukt Tinta Color Warm Metallic på vår modell, Violeta. Fortsatt er det fremdeles sånn at det er den nøytrale, kalde tonen kundene er ute etter … Og dette gir oss litt hodebry!

Stylingtips til langt hår
Stylingtips til langt hår

Dette er en rask og enkel styling av langt hår som passer like godt til bryllup, konfirmasjon eller andre selskaper der man ønsker å style håret litt ekstra.

Detox - Refresh, reset, restart
Detox - Refresh, reset, restart

Det er på tide å utvide hudpleie til hodebunnspleie. Våre behandlinger gjenskaper stadiene av ansiktspleie for hodebunnen, inkludert en rens, skrubb, maske og serum. Sunt hår starter tross alt med god pleie. Og det starter i hodebunnen.

Julebord-styling
Julebord-styling

Det viktigste når man skal style for fest og morro, er å preppe håret skikkelig slik at det ­holder hele ­kvelden. Jeg ­foretrekker å preppe langt hår med Soft ­Mousse eller Salt Mousse. Da holder det som det skal og det gjør også at det blir mye lettere å style håret.

Høstinspirasjon!
Høstinspirasjon!

Sommeren er over og høsten er her. Det er godt å få jobbe med litt farger igjen! De varme rødlige, kobber og gyldene fargene hører høsten til! Jeg lar meg som alltid rive med og inspirere av fargene i naturen, og nå står trærne i rene flammehavet. Høsten har også denne skarpe klare luften, som gir en stor kontrast til alt det gyldene og varme. Dette har jeg tatt med i fargeteknikken og klippen denne gangen.

Kobbernyanser med Semi
Kobbernyanser med Semi

Jeg ønsket å få frem en typisk «høstfarge». Det ble perfekt med Keune sine vakre kobbernyanser!

Silver Savior - Tips & Triks!
Silver Savior - Tips & Triks!

Keune Silver Savior ­produkter inneholder ­fiolette pigmenter som ­holder blondt hår kaldt ved å nøytralisere gyllent og ­oransje. Provitamin B5 fukter og gjør håret mykt. For et vakkert, sterkt blondt hår.

Blondering
Blondering

Hei Keunies 😊 Hel blondering er best med Tinta 3000 serien! I denne lysningserien finner vi 4 lysningspastaer. Tinta 3000- 3017- 3011 og 3025. De kan lysne opptil 6 nivåer på naturlig hår.

Back-to-back med Keune Semi Color
Back-to-back med Keune Semi Color

Når vi ønsker å farge et hår to eller flere nivåer mørkere, må vi gjøre en forpigmentering.  Lysnet eller sterkt fadet hår mangler underliggende varme pigmenter og da må vi tilføre pigmenter til håret slik at fargen skal bli varig og fin. Vi må da tilføre disse pigmentene før den ønskede fargen.

Forpigmentering
Forpigmentering

Når vi ønsker å farge et hår to eller flere nivåer ­mørkere, må vi gjøre en forpigmentering. ­Lysnet eller sterkt fadet hår mangler underliggende varme pigmenter og da må vi tilføre ­pigmenter til håret slik at fargen skal bli varig og fin. Vi må da tilføre disse pigmentene før den ­ønskede fargen.

Avfarging
Avfarging

Hvordan gå fra en knall Color Chameleon farge til kald blond?  Vi viser stegene. 

Veien til et perfekt skjegg
Veien til et perfekt skjegg

Det første man bør tenke på, er å bruke shampoo som gir masse fuktighet og pleie til skjegg og hud, og deretter en god conditioner. Mine favoritter er Essential shampoo & Conditioner fra 1922 by J.M. Keune for daglig pleie av skjegget.

Antibac
Antibac

«Vi tar renhold på alvor» er utviklet for å redusere sykefravær i salongen og som er en trygghet for dine kunder. I samarbeid med Antibac tilbyr vi en startpakke innen rengjøring og desinfeksjon. I konseptet «Vi tar renhold på alvor» har vi valgt ut relevante produkter og laget informasjonsmateriell som gir de ansatte en enkel opplæring og motiverer til god hygiene. Konseptet gir også en økt bevissthet ovenfor salongens kunder om at god hygiene er et viktig og sentralt satsningsområde for salongen.

Lenker
Min side