Skip to main content
Til toppen
Hår- og hodebunnsbehandlinger med Derma

Hår- og hodebunnsbehandlinger med Derma

Sensitiv eller fet hodebunn? Håravfall? Flass? Her kan du lese om hvilken Derma-serie som er riktig for din kundes behov. Hvis du også tilbyr salongbehandlinger kan du øke salget ditt enda mer.


Hvilken Derma-serie er riktig for din kunde?

Klikk på veiledningskartet for å finne riktige produkter.


Våre 5 Derma-serier

DERMA PEELING - En rens for hodebunnen

Den perfekte start på en Keune salongbehandling. Derma Peeling er en skånsom hodebunnseksfoliator. Glykolsyrer penetrerer dypt for å løsne døde hudceller, mens naturlige Perlite mikrokorn skånsomt eksfolierer. Arginin pleier og fukter hodebunnen, og kan hjelpe med å fremme hårveksten. Eksklusivt for salongbruk. 

DERMA ACTIVATE - Fornyer tynt hår og stimulerer hårveksten

Derma Activate er en varig løsning for midlertidig hårtap. I mange tilfeller kan hårtap forhindres, forsinkes eller til og med stoppes helt ved å stimulere hodebunnens forbrenning. Revitaliserende teknologi penetrerer cellene i hodebunnen og gjør at Liposomer gradvis tilfører Essensielle Mineraler, Biotin og hårvekst-stimulanser som Takanal og Koffein. Som et resultat vil håret føles tykkere, få mer volum og glans, og hodebunnens naturlige tilstand vil forbedres.

DERMA REGULATE - Regulerer fett hår og fet hodebunn 

Derma Control Complex består av Biosulfur og Betaniner som regulerer talgnivået i hodebunnen. Denne dypt rensende sjampoen med Derma Control Complex er perfekt for de med fett hår og fet hodebunn. Essensielle Mineraler, Biosulfur og Betaniner lindrer hodebunnen, regulerer talgnivået, og reduserer talgproduksjonen.  

DERMA EXFOLIATE - Bekjemper flass og lindrer hodebunnen 

Octopirox lindrer, tar bort flass og forhindrer ny flass. Sjampoens anti-bakterielle egenskaper normaliserer talgkjertelen, som igjen forhindrer kløe og irritasjon. Resultatet er en ren og flassfri hodebunn, med glansfullt og sunt hår. Den har milde rensende ingredienser, og passer best for mennesker med fett eller tørt hår, og med en irritert og flassende hodebunn. 

DERMA SENSITIVE - Beroliger tørr hodebunn og lindrer kløe 

Derma Sensitive mykgjør og tilfører sunn glans til håret. Serien er dermatologisk bevist at virker og gir gode resultater. Produktene er spesielt designet for å bevare hodebunnens naturlige pH verdi (pH 5). De er formulert uten sulfater, alkohol og fargestoffer, og har en lavallergisk parfyme. Derma Sensitive er utviklet for å redusere risikoen for en allergisk reaksjon, og inneholder Scalp-Soothing Complex teknologi. 


Peeling behandling

Hvorfor anbefale denne behandlingen.

En super rutine for kunder med eller uten hodebunnsproblemer, som ønsker å forbedre deres hodebunnspleie. Peeling rutinen rengjør og renser hodebunnen ved å fjerne døde hudceller og produktrester.

Steg 1: Diagnosier kundens hodebunn. Påfør så Keune Care Derma Peeling og masser inn i hode­bunnen ved bruk av Keune Care Derma Peeeling teknikken. Dette sørger for at kundens hodebunn er ren og pleiet.
Steg 2: For å nøye fjerne Keune Care Derma Peeling, vask håret to ganger med den Keune Care sjampoen som passer best til din kundes behov.
Steg 3: Plei så håret med ved å bruke den Keune Care conditioneren som passer med den sjampoen du valgte.
Steg 4: Avslutt med å style håret med din kunde sine Style favoritter.
Steg 5: Forklar hvordan forlenge resultatet hjemme og anbefal de rette Keune produkter til hjemmebruk.

Peeling teknikk

Her forklarer vi måten du påfører og masserer Derma Peeling. 

Steg 1: Fukt håret i vasken.
Steg 2: Påfør Care Derma Peeling i vertikale seksjoner over hele hodet. Start fra konturlinjen og fortsett til nakken. 1 tube pr. behandling!
Steg 3: Plassér begge hender på konturlinjen, lag sirkulære bevegelser for å stimulere blodsirkulasjonen. Jobb deg ned mot nakken mens du følger konturlinjen.
Steg 4: Plasser tomlene på midten av konturlinjen. Lag sirkulære bevegelser med tomlene mot nakken og repeter på begge sider.
Steg 5: Plasser hånden din i nakken og masser nakken også. Repiter denne massasjeteknikken i 5 minutter.
Steg 6: Skyll godt!
Steg 7: For å nøye fjerne Keune Care Derma Peeling, vask håret to ganger. Behandling for fet hodebunn

Hvorfor anbefale denne behandlingen.

Hormonforandringer kan øke fettproduksjonen. Da er det på tide med en rutine som balanserer hodebunnen. Denne rutinen har produkter som inneholder Derma Control kompleks, med biosulfur og betainer som regulerer sekresjonen av sebum i hodebunnen.

Steg 1: Diagnosier kundens hodebunn. Påfør så Keune Care Derma Peeling og masser inn i hodebunnen ved bruk av Keune Care Derma Peeling rutinen. Dette sørger for at kundens hodebunn er ren og pleiet.
Steg 2: For å nøye fjerne Keune Care Derma Peeling, vask håret to ganger med Keune Care Derma Regulate Shampoo, som hjelper med å bli kvitt overflødig sebum.
Steg 3: Påfør så enten Care Derma Sensitive Conditioner eller Mask (avhengig av hva håret trenger).
Steg 4: Avslutt med å style håret med din kunde sine Style favoritter.
Steg 5: Forklar hvordan forlenge resultatet hjemme og anbefal de rette Keune produkter til hjemmebruk.Behandling for håravfall

Hvorfor anbefale denne behandling?

Tynt hår og kronisk håravfall er delikate problemer. Midlertidig håravfall kan komme av hormonell eller metabolisk ubalanse, en mangel på vitaminer og mineraler. Kronisk håravfall er ofte permanent, og kan komme av store hormonforandringer, kroniske sykdommer eller være genetisk. Keune Care Derma Activate kan være løsningen! Med Koffein og Takanal for å aktivisere cellemetabolismen og stimulere hårvekst og blodsirkulasjon, blir resultatet en lenger vekstfase for håret.

Steg 1: Diagnosier kundens hodebunn. Påfør så Keune Care Derma Peeling og masser inn i hodebunnen ved bruk av Keune Care Derma Peeling rutinen. Dette sørger for at kundens hodebunn er ren og pleiet.
Steg 2: For å nøye fjerne Keune Care Derma Peeling, vask håret to ganger med bruk av Keune Care Derma Activating Shampoo.
Steg 3: Påfør så enten Care Derma Sensitive Conditioner eller Mask (avhengig av hva håret trenger).
Steg 4: Etter skylling, påfør Keune Care Derma Activating Lotion i hodebunnen og la være i. Påfør så Keune Care Activating Thickening Spray, seksjon for seksjon.
Steg 5: Avslutt med å style håret med din kunde sine Style favoritter.
Steg 6: Forklar hvordan forlenge resultatet hjemme og anbefal de rette Keune produkter til hjemmebruk.Behandling for flass

Hvorfor anbefale denne behandling?

Ideell for kunder som har flass. Denne behandlingen eksfolierer fet flassutsatte hodebunner. Oktopiroks i Keune Care Derma Exfoliate Shampoo beroliger, fjerne flass og forbygger flass fra å danne seg. Biosulfur beroliger fettkjertlene og lindrer kløe og irritasjon. Resultatet: en klar, rolig hodebunn og glansfullt sunt hår.

Steg 1: Diagnosier kundens hodebunn. Påfør så Keune Care Derma Peeling og masser inn i hode­bunnen ved bruk av Keune Care Derma Peeling rutinen. Dette sørger for at kundens hodebunn er ren og pleiet.
Steg 2: For å nøye fjerne Keune Care Derma Peeling, vask håret to ganger med bruk av Keune Care Derma Exfoliate Shampoo, som hjelper med å fjerne flasset.
Steg 3: Påfør så enten Care Derma Sensitive Conditioner eller Mask (avhengig av hva håret trenger).
Steg 4: Valgfritt: Etter skylling, påfør Keune Care Derma Sensitive Lotion i hodebunnen og la være i.
Steg 5: Avslutt med å style håret med din kunde sine Style favoritter.
Steg 6: Forklar hvordan forlenge resultatet hjemme og anbefal de rette Keune produkter til hjemmebruk.Behandling for sensitiv hodebunn

Hvorfor anbefale denne behandling?

Mange mennesker har en følsom og tørr hodebunn. Psoriasis og andre autoimmune lidelser kan også gjøre hodebunnen betent og gi smerte. Keune Care Derma Sensitive produktene er formulert for sensitive hodebunner, og for å redusere risikoen for en allergiske reaksjoner.

Steg 1: Diagnosier kundens hodebunn. Påfør så Keune Care Derma Peeling og masser inn i hode­bunnen ved bruk av Keune Care Derma Peeling rutinen. Dette sørger for at kundens hodebunn er ren og pleiet.
Steg 2: For å nøye fjerne Keune Care Derma Peeling, vask håret to ganger med bruk av Keune Care Derma Sensitive Shampoo, som er mild for hodebunnen og som fjerner flak.
Steg 3: Påfør så enten Care Derma Sensitive Conditioner eller Mask (avhengig av hva håret trenger).
Steg 4: Etter skylling, påfør Keune Care Sensitive Lotion i hodebunnen og la være i.
Steg 5: Avslutt med å style håret med din kunde sine Style favoritter.
Steg 6: Forklar hvordan forlenge resultatet hjemme og anbefal de rette Keune produkter til hjemmebruk.

* Sjekk følsomheten i hodebunnen før du bruker Derma Peeling.Lenker
Min side