Skip to main content
Til toppen
Høstinspirasjon!

Artikkel av Caroline

HØSTINSPIRASJON!

Sommeren er over og høsten er her. Det er godt å få jobbe med litt farger igjen! De varme rødlige, kobber og gyldene fargene hører høsten til! Jeg lar meg som alltid rive med og inspirere av fargene i naturen, og nå står trærne i rene flammehavet. Høsten har også denne skarpe klare luften, som gir en stor kontrast til alt det gyldene og varme. Dette har jeg tatt med i fargeteknikken og klippen denne gangen.

STEG 1 – FØR
Modellen min, nydelige Hanna, er naturlig varm i fargene og liker å ha kobbertoner i håret. Hun har noe farge i håret fra før i tillegg til en utvokst balayage. Jeg valgte å lysne hele håret hennes 3 nivåer. Folier med Cream Blonde og 3%, for å få så gjevn lysning som mulig. Startet i nakke og jobbet med fram til front. Resultatet ble nivå 9 med gyldent utrykk. Deretter har jeg valgt å bruke Semi Color.

STEG 2 – FARGE I HÅRET
På bilde ser dere teknikken jeg brukte. Kalles blant annet «Block- color». Med klare inndelingen. Teknikken gir kontraster og fleksibele fargeeffekter i håret.

Fargene er:
Disse fargene er litt like hverandre, men det kan også bli veldig fint med større forskjeller i fargene.
9.35
8.4
7.35
6.43
5.35

STEG 3 OG 4 – SLUTTRESULTAT
Jeg klipte håret til Hanna i en lang bob med lugg. Denne klippen strammer opp med sine skarpe linjer i kontrast til fargene som glir i hverandre. Håper dere liker det 😊

Lenker
Min side