Skip to main content
Til toppen
Maletti

MALETTI

Maletti lager kvalitetsmøbler med et fantastisk design. Flere kjente designere setter sitt preg på Maletti sine møbler og utstyr, deriblant Philip Starck. Siden 1936 har Maletti vært et symbol for design, innovasjon, teknologi og lidenskap. En lidenskap som har gjort Maletti til markedsleder av møbler til frisørsalonger. Italiensk design og kvalitet på sitt beste! 

Kolleksjoner
Kolleksjoner Våren 2024 kommer vi løpende å legge opp Maletti sine kolleksjoner.
Norske salonger
Norske salonger 6 norske salonger med Maletti sitt interiør.
Internasjonale salonger
Internasjonale salonger Sjekk ut helt nye salonger på Maletti sin nettside!
Maletti showroom
Maletti showroom Se og test alle møbler i Maletti sitt showroom.
Designere
Designere Les mer om Maletti sine designere.
Finansiering
Finansiering Vi tilbyr trygg og enkel leasing gjennom Ikano Bank.

Om Maletti

1936-2021
Maletti Group feirer 85 år siden oppstart. Etablert i hjertet av Emilia-regionen i Scandiano, er bedriften et referansepunkt i sektoren av møblement til frisør- og skjønnhetssalonger. En realitet som har banet seg vei både i det italienske og internasjonale markedet, ved å spre sin sans for design og sin visjon på miljø rundt om i verden, uten å glemme sitt opphav. Faktisk så representerer *Made in Italy* en av bedriftens flaggskip som produsent av møblement av typisk italiensk kvalitet og søm.

85 år med design
Maletti sin dyktighet innen trender, har gitt dem en liten plass i den internasjonale design historien. Viktige samarbeid med verdenskjente designere har vært en del av Maletti siden 1970-tallet. Dette har resultert i unike og fantastiske kolleksjoner som omfavner forskjellige stiler, trender og tidsepoker, men som samtidig er aktuelle og tidløse. For gårsdagens, dagens og morgendagens salonger.

85 år med innovasjon
Maletti har alltid vært en visjonær og revolusjonær bedrift som har vært forut sin tid når det kommer til trender og velvære i verden, ved å skape avanserte og innovative løsninger. Nyskapende ideer, for i dag og fremtiden, som i 85 år har representert suksessen av bedriften, verdsatt verden over for sine visjonære og revolusjonære kvaliteter.

85 år med utfordringer, suksess og prosjekter
85 år med utfordringer, hvor bedriften alltid har demonstrert sin verdi og ekspertise. 85 år med suksess med kolleksjoner og produkter som har blitt solgt og delt, takket være et reklamenettverk som har blitt utformet gjennom årene. 85 år med verdensspredte prosjekter som har valgt Maletti som partner for møblement. Og til slutt, 85 år med dedikerte mennesker som har elsket bedriften og vært en del av den, som har ført til mer og mer vekst og til hva firmaet er i dag. 

2021
Et viktig år til å reflektere på fortiden og fremtiden. Designe i dag for å bygge i morgen: objektivet som Maletti har ført siden 1936.

Ønsker du trygg og enkel finansiering?

Vi tilbyr leasing gjennom Ikano Bank. 

Lenker
Min side