Skip to main content
Til toppen
PRIDE

PRIDE

Hos Keune oppfordrer vi deg til å vise karakter. Å stå opp for hva du tror på. Og hva vi tror på, er å skape en kultur av akseptering og kjærlighet. Hvor du føler deg sterk nok til å vise den autentiske deg. Å elske den du elsker uten å nøle. Å være den du er uten å holde igjen. Under Pride måneden og utover, så er vi forpliktet til å støtte LGBTQIA+ felleskapet og drive meningsfull forandring for frihet og likeverd. Vi er ikke redd for å stå opp mot hat, diskriminering og forfølgelse. For uansett hvem du er, hvem du elsker eller hvordan du velger å uttrykke deg, så står vi ved deg. Alltid.

Keune Haircosmetics.
For those with character.


Støtt kampen for frihet og like rettigheter

I Pride måneden presenterer vi vårt bestselgende produkt Lumi Coat Supreme Cream i et nytt utseende med regnbuefargene til Pride. Og den ikoniske glassflasken vil også komme i en hologramregnbue-forpakning.

Vi donerer en del av fortjenesten på dette Limited Edition produktet til Hivos Free to be Me programmet for å direkte støtte LGBTQIA+ felleskapet i kampen for frihet og likeverd. Hivos er en verdensomspennende organisasjon som jobber med lokale LGBTQIA+ organisasjoner og aktivister for å skape lokalt eierskap og varige forandringer. Deres innsats hjelper med å legalisere samkjønnsekteskap over hele kloden, forbedre tilgjengeligheten for helsehjelp til LGBTQIA+ fellesskapet og støtte aktivister over hele verden.Daniel Yap – Global Color Ambassador

For å feire regnbuen og alt den står for, formidler Keunes globale fargeambassadør Daniel Yap stolthet gjennom hårkunst. La deg inspirere av dristige og livlige fargekombinasjoner fra mesteren av "regnbue-looks". 

Cardin – Dash of Rainbow

SE HOW TO VIDEO

Max – Rainbow Roots

En myk, sofistikert blond farge med en Color Chameleon-regnbue som bokstavelig talt vokser fra røttene. 

SE HOW TO VIDEO

Teng – Chasing Rainbows

En magenta-glorie og en kjølig, krisp blond farge blir til en urban regnbue med blåsvarte ender.

SE HOW TO VIDEO


Lumi Coat Supreme Cream: Alt starter med et sunt hår

En dypt næringsgivende premium krem spesielt ­utviklet for grovt eller brusete hår, som etterlater håret mykt og ­glansfullt. Fiberforsegling teknologien glatter ut teksturen i skjellaget som gir et resultat som du kan speile deg i og gir et beskyttende lag som beskytter håret fra videre skader/slitasje. ­Etterlater håret med opptil 91%* mer pleie og ­opptil dobbelt så glatt. 95 ml. 

Kvaliteter hos Lumi Coat Supreme Cream:

●         2x* glattere hår allerede etter én påføring
●         Opptil 91%* mer pleie
●         Kontrollerer brus og småhår
●         Hjelper til å reparere slitte spisser
●         Løsner floker og gjenoppretter fleksibiliteten 
●         Varmebeskyttende opptil 230°C
●         Fremhever naturlig tekstur
●         Gjenoppretter tørt og skadet hår

 

TIL NETTBUTIKKENLenker
Min side