Til toppen

Rengjøring & desinfeksjon

Sorter Anbefalte
Nyhet

Diciside vaskemiddel 1000 ml

Disicide Laundry er et veldig effektivt og unikt produkt som er utviklet spesielt for å desinfisere håndklær og arbeidstøy i hår- og skjønnhetssalonger. Takket være konsentratets desinfiserende egenskaper, vil du spare energi og øke levetiden på tekstilen. Du kan bruke et vaskeprogram på 30°C og få den samme antibakterielle effekten som om du skulle vaske i 60°C. 
B6530
Tilbud

Keune Hand Sanitizer (LTD) 80 ml

70% alkohol. Rengjør, desinfeserer, pleier og god duft.
21440
Tilbud

Keune Cleaning Hand gel 250 ml

70% alkohol. Rengjør, desinfeserer, pleier og god duft.
21441
Tilbud

Keune Cleaning Hand gel 1000 ml

70% alkohol. Rengjør, desinfeserer, pleier og god duft.
21442

Kiilto Window Spurt Vindu/Speil 750 ml

Bruksklar spray for rengjøring av vinduer, speil og ståloverflater. Tørker raskt og etterlater ingen skjolder. Gir skinnende rene overflater. Inneholder 35% alkohol. Kan brukes i temperaturer så lavt som -20 grader. Svanemerket.
411252

KIILTO EASYDES RENGJØRINGSSPRAY 750 ML

Easydes er et bruksklart, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel som også har rengjørende egenskaper. Produktet kan brukes på alle alkoholbestandige materialer, inkludert kontaktflater, apparater, tastaturer og annet utstyr. pH 10. Easydes er også velegnet til daglig desinfisering av overflater og utstyr i næringsmiddelindustri og i storhusholdning. Produktet gir en rask og effektiv mikrobiologisk effekt på bakterier, virus og sopp. Produktets mikrobiologiske effektivitet er dokumentert med EN standardtester. Selv på synlig tilsmussede overfalter oppnår man enkelt et godt desinfiserings- og rengjøringsresultat. Easydes fjerner også fett effektivt.
8183