Til toppen

1922 by J.M. Keune

1922 by J.M. Keune is a range built on nearly a century of expertise, scientific development, and a passiong for excellent barbering.

Tom Chapman, Global Barber Director Keune Haircosmetics

Beriket med kreatin og pro-vitamin B5

De beste ingrediensene.

1922 by J.M. Keune er utviklet med kvalitetsingredienser i våre laboratorier i Nederland, og blandet med den beroligende og maskuline duften av sandeltre og lær. 

Kreatin gjenoppbygger og styrker håret. Pro-vitamin B5 fortykker håret – mens vitamin H forbedrer keratinstrukturen. Naturlige peppermynteekstrakter, olje og mentol gir en oppfriskende og stimulerende effekt på hodebunnen.

Bisabolol i barberkremen vår beskytter huden, og spesielt for skjegg, har vi inkludert fuktighetsgivende avokado- og søtmandelolje i vår Beard Oil og Beard Balm.

Rens og pleie 

Start med det viktigste: rent og sunt hår. 1922 by J.M. Keune produktene er de essensielle rensende og pleiende produktene som vil danne grunnlaget for din unike pleierutine. De er designet for å samarbeide for å optimalisere hår og hodebunn, slik at begge er i topp stand før du engang tenker på klipping, farging eller styling.


Styling

Gå for den perfekte stilen. Stylingproduktene du trenger. Etter en flott klipp, forbedrer og definerer du håret med våre enkle stylingprodukter som er utviklet for å vare hele dagen. 

Grooming

Det grunnleggende. Enten du går for en glattbarbert stil eller med fullt skjegg, tilbyr 1922 by J.M. Keune løsninger som vil fremheve det beste for håret og huden din.

Color

Velg din farge. Møt våre enkle fargeprodukter. Prosesseringstiden er rask - kun fem minutter - så du kan fortsette dagen din. Nyansene varierer fra Mørkebrun til Middels Blond. Resultatet er en enkel vedlikeholdsnaturlig kamuflasje.