Skip to main content
Til toppen

Kjære frisører!

Nå presenterer vi en unik mulighet til å kjøpe flott italiensk kvalitetsdesign til meget gode priser. 

Tilbud gyldig til 31.08.2024.

MVA, transport og montering er ikke inkludert. Maletti reserverer seg muligheten til å forandre tilbudene i denne katalogen. Prisene gjelder så lenge lageret varer. Alle bilder er brukt for ilustrativ mening.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål: Tlf: 32 81 33 00 eller post@everyhair.no

NYHET!
NYHET! Heaven med Shirodara behandling. Nå med introduksjonspris.
NYHET!
NYHET! Steamoon - beard hydration. Nå med introduksjonspris.
Visning
Eufemia Shell - Opera

Prisen inkluderer Opera Base og Skay B-C. Frisørstol, elegant i sin enkelhet og komfortabel takket være det brede sete. Formen på ryggstøtten gjør Eufemia ideell for fargebehandlinger. Det særegne quiltemønsteret oppnås ved å sy polstringen fast til antrekket.

P35851-P37962
Eufemia Shell - Mare Block Silver

Prisen inkluderer Mare Block Silver Base og Skay B-C. Maletti Eufemia Shell - Mare Block Silver. Elegant i sin helhet og komfortabel takket være det brede setet. Formen på ryggstøtten gjør Eufemia ideell for fargebehandlinger. Det karaktistiske quiltemønsteret oppnås ved å sys polstringer til trekket.

P35851-37654
Eufemia Shell - Mare Block Gold

Prisen inkluderer Mare Block Gold Base og Skay B-C. Frisørstol, elegant i sin helhet og komfortabel takket være det brede setet. Formen på ryggstøtten gjør Eufemia ideell for fargebehandlinger. Det særegne quiltemønsteret oppnås ved å sy polstringen fast til trekket.

P35851-a799dblm2
Tilbud
Eufemia - Opera

Prisen inkluderer Opera Base og Skay B-C. Maletti Opera - en frisørstol, elegant i sin enkelhet og komfortabel takket være sin brede sete. Formen på ryggstøtten gjør Eufemia ideell for fargebehandlinger.

P35832-P37962
Eufemia - Mare Block Silver

Prisen inkluderer Mare Block Silver Base og Skay B-C. Maletti Eufemia - En frisørstol, elegant i sin enkelhet og komfortabel takket være sin brede sete. Formen på ryggstøtten gjør Eufemia ideell for fargebehandlinger.

P35832-37654
Eufemia - Mare Block Gold

Prisen inkluderer Mare Block Gold Base og Skay B-C. En frisørstol som er elegant i sin enkelhet og komfortabel takket være sin brede sete. Formen på ryggstøtten gjør Eufemia ideell for fargebehandlinger.

P35832-a799dblm2
Green Hug - Passe-Partout

Prisen gjelder Passepartout Base, Tranche Wood og Skay B-C. Komfort møter naturen på en helt ny måte! Frisørstolen Green Hug kombinerer en luksuriøs finish med moderne design for å skape et mesterverk av profesjonelt salongmøbel. Med buet ryggstøtte i tre med tranchè-overflate.

P3175-3784
Green Hug - Mare Block

Prisen gjelder Mare Block Silver Base, Tranche Wood og Skay B-C. Komfort møter naturen på en helt ny måte! Frisørstolen Green Hug kombinerer en luksuriøs finish med moderne design for å skape et mesterverk av profesjonelt salongmøbel. Med buet ryggstøtte i tre med tranchè-overflate.

P3175-37654
Eco Fun Chair - Mare Block Silver

Prisen inkluderer Bi-Color, Skay B-C samt Mare Block Silver Base.

P3581Z-37654
Eco Fun Chair - Luna Block

Prisen inkluderer Bi-Color, Skay B-C samt Luna Block Star Base. Navnet Fun rettferdiggjør allsidigheten til denne stylingstolen som passer perfekt med enhver stylingenhet i vår produksjon.

P3581Z-37784
Gala Black - Star

Prisen inkluderer Black Skay 008 og Madam Star Base. Sort og elegant stylingstol. Velg mellom rundfot eller stjernefot.

3421S
Gala Black - Ronde

Prisen inkluderer Black Skay 008 og Madam Ronde Base. Sort og elegant stylingstol.

3421

Vår- og sommertilbud 2024

SHOWROOM

Maletti har et fantastisk showroom hvor du kan se alle ­møblene de produserer og et meget profesjonelt team som står bak. ­Resultatet jeg fikk med hjelp fra Maletti, ble akkurat slik jeg så for meg! Her har jeg skapt min drømmesalong til frisører, ­negledesignere og hudpleier.

MALENE STØLEN – MERAKI STUDIO

Se bilder fra salongen her

SHOWROOM

Maletti har et fantastisk showroom hvor du kan se alle ­møblene de produserer og et meget profesjonelt team som står bak. ­Resultatet jeg fikk med hjelp fra Maletti, ble akkurat slik jeg så for meg! Her har jeg skapt min drømmesalong til frisører, ­negledesignere og hudpleier.

MALENE STØLEN – MERAKI STUDIO

Se bilder fra salongen her

Lenker
Min side