Skip to main content
Til toppen

Kursholdere

Caroline Sund

Caroline er medeier og daglig leder i salong og studio The Hair-Lab i Lierbyen. Hun har tidligere vært nominert til Årets Frisør to ganger. I tillegg er hun også faglig og overordnet leder for frisørteamet til Everyhair Norge AS. Caroline er utdannet «Internasjonal Educator» og er av de få som har bestått høyeste grad av eksamen hos Keune. Caroline elsker faget sitt og gleder seg til å gi deg ny inspirasjon i hverdagen. Hun holder kurs og visninger rundt omkring i Norge.

Tlf: 408 29 383   |   caroline@everyhair.no

Kristine Strand

Kristine har jobbet mange år i frisørbransjen og er lidenskapelig glad i faget. Hun elsker å utforske med farger og går sjeldent lenger enn 2 uker med samme hårfarge. Trender og farger er hennes interesseområder. Hun jobber som frisør hos The Hair Lab og har tatt Level 3 i Keune’s Education program. Har du spørsmål om Keune sine produkter, farger eller står du kanskje fast i en behandling, så er hun raskt på saken og hjelper deg.

Tlf: 919 28 892   |   kristine@everyhair.no

Anne Cecilie Michalsen

Dere har kanskje snakket med denne blide og hyggelige jenta på telefonen! Anne begynte hos oss i september i fjor. Hun har vært frisør i 31 år. I tillegg til å ha jobbet som frisør, har hun vært educator for Redken i 5 år. Hun er nå i gang med Keunes sertifisering som kursholder. Annes spesialiteter, i tillegg til å være meget kundevennelig, er farge og oppsetting av hår. 

Tlf: 466 75 076   |   anne@everyhair.no

Lenker
Min side