Til toppen

Resepsjon

Her kommer alle kundene innom både før og etter timen. Her kan det være mange skitne hender som berører blant annet disken og kortautomaten. Disse punktene bør desinfiseres flere ganger om dagen med overflatedesinfeksjon i flaske eller våtservietter. 

Kjøkkenkrok for personalet

Menne­sker smitter lett hverandre med felles berørings­punkter på jobb. Mange er syke og smittsomme i noen dager før de faktisk merker selv at de er syke. Derfor bør man ha gode rutiner for hygiene selv om alle kollegaene oppleves som friske og raske. Det bør være hånddesinfeksjon tilgjengelig på personalrommet/ kjøkkenkroken og det bør være overflateservietter/ flaske for rask og enkel desinfeksjon av overflater og punkter som lysbrytere, dørhåndtak, kaffeautomaten, vannkranen, vann­dispenseren, kjøleskapet etc. 

Kaffemaskin/vanndispenser for kunder

Denne brukes antagelig av både kunder og ansatte. Bør desinfiseres flere ganger om dagen. 

Toalett 

Om toalettet er tilgjengelig for kunder og/ ansatte bør også dette rengjøres godt med såpe og vann minst en gang om dagen, i tillegg bør felles berørings­punkter som lysbryter, vannkran, trykkeknapp på toalettet og dørhåndtak desinfiseres minst en gang om dagen.

Venterommet 

Tilgjengelig hånd­desinfeksjon for kundene på vente­området, gjør at de kommer inn i salongen med rene hender, og man får stoppet mye smitte allerede før de ­kommer inn. Det kan være en pumpeflaske, eller en dispenser montert på vegg eller et gulvstativ. De fleste kunder vil oppfatte dette som god kunde­behandling og kunde­service. Frisøren tenker på deg, og tilbyr gratis hånddesinfeksjon. Husk at alle magasinene som ligger der har vært brukt av mange, så det er ikke utenkelig at de også er fulle av smitte. 

Frisørstoler

Ideelt bør disse desinfiseres mellom hver kunde, eller iallfall ­flere ­ganger i løpet av dagen. Spesielt armlenene og bordet under speilet bør vaskes/ desinfiseres mellom hver kunde. Det samme gjelder vaskestolene. På skay og stoff må det kun brukes alkohol­frie produkter. 


Hvilken produkt brukes hvor?

Everyhair Norge AS er en offisiell distributør av de originale Antibac® desinfeksjons­produkter for både hånd- og overflatedesinfeksjon. 

Dispenser berøringsfri

Toalett og spiserom.

Dispenser refill

Toalett og spiserom.

Håndsåpe med pumpe

Toalett. 

Hånddesinfeksjon med pumpe

Venteværelse (kaffemaskiner, bord, magasiner etc) og spiserom.

Overflaterens Spray uten alkohol

Arbeidsplass (møbler, speil, håndtak etc).

Overflaterens Servietter uten alkohol

Arbeidsplass (møbler, speil, håndtak etc) og vaskestoler.

Overflaterens Spray 75% 

Inngang/resepsjon (disk), venteværelse (kaffemaskiner, bord, magasiner etc), Arbeidsplass (speil, håndtak etc), Toalett og spiserom. toalett og spiserom.

Overflaterens Servietter 75% 

Inngang/resepsjon (disk), venteværelse (kaffemaskiner, bord, magasiner etc), Arbeidsplass (speil, håndtak etc), Toalett og spiserom. 

Overflaterens 75% 

Inngang/resepsjon (disk), venteværelse (kaffemaskiner, bord, magasiner etc), Arbeidsplass (speil, håndtak etc), Toalett og spiserom.

Superkill Kamrens

Utstyrsrom - kamrens (lager).

IPA Teknisk 96% 

Utstyrsrom (lager).