Skip to main content
Til toppen
Stylingtips til langt hår

Artikkel av Anne

Stylingtips til langt hår

Dette er en rask og enkel styling av langt hår som passer like godt til bryllup, konfirmasjon eller andre selskaper der man ønsker å style håret litt ekstra.


Fremgangsmåte

1. Jeg sprayer alltid håret med Style Dry Shampoo for å motvirke ”stripete“ hår. Deretter krøllet jeg håret lett med stor krølltang for å få bevegelse slik at det er lettere å håndtere.

2. Jeg brukte Style Precision Powder mot hodebunn, for å gi volum. Deretter delte jeg håret i tre løse deler og festet med strikker.

3. Delte øverste seksjon i to og tok hver av disse delene, og knyttet de sammen med de to nedre inndelingene. Gjentok på samme måte med de to nedre. Gjenværende ender knytte jeg sammen og festet med spenner underveis. Jeg har valgt å bare bruke Style Freestyle Spray og Style Brilliantine Gloss spray.

4. Pynt med det du ønsker. Jeg har brukt enkle klipsspenner.


Produkter jeg brukt!

Presicion Powder 8 g

Skap volum med dette tekstur pudderet. I sprayform for absolutt nøyaktighet. Spray ved røttene på fint til normalt hår for å skape løft og en subtil, matt avslutning. Brukes på tørt hår. Det har UV filter . HOLD 3 - SHINE 1

27444
Brilliant Gloss Spray 200 ml

Den essensielle avslutningen. Fin, vektløs spray for skinnende glans. Rist, spray på tørt hår og skinn som en sol. Den har UV filter. HOLD 1 - SHINE 11

27405
Lenker
Min side