Skip to main content
Til toppen

Keune Haircosmetics

Keune Cares
For People
For Planet
For Generations to come

Som et familieeid selskap, har vi sterk tro på at det er vårt ansvar å ta vare på planeten og menneskene som bor på den. Ikke bare for oss, men spesielt for fremtidige generasjoner. Finn ut hvordan vi hver dag sørger for positive endringer og bærekraftig vekst i vår virksomhet.


1. Vi er strømforsynt av solen 

Vårt produksjonsanlegg er helt og holdent strømforsynt av solenergi – med 3682 solpanel på taket vårt. Og innen 2022 vil vår fabrikk i Soest Nederland, være helt karbonnøytral. 

2. Vi behandler alle som familie 

Alle fortjener like muligheter i livet – og alle er velkomne til vår arbeidsplass. Siden 1995 har mennesker med ulike funksjonshemninger vært en del av vårt Keune team, og jobbet sammen med oss på daglig basis. Mennesker fra flere enn 40 land jobber på vårt hovedkvarter. De er alle høyt verdsatte medlemmer av Keune sin utvidede familie.

3. Vi revurderer, resirkulerer og vi reduserer plast 

Tilbake i 2017 begynte vi med å erstatte jomfruplast med resirkulerbar plast. Innen 2025 vil vi halvere bruken av ­jomfru­­­plast ved å bruke mer resirkulerbar og biobasert plast, redusere bruk av plast i forpakningene våre, og lage forpakningene gjenbrukbare og refillbare. Vi kutter også ned mengde plastemballasje med mer enn 2000 kg årlig, bare ved å bruke tynnere plastfolie. 

4. Vi sparer vann aktivt 

Selv om forretningen vår vokser, har vi klart å redusere vannavfall med 37%. Vi har redusert bruken av drikkevann på vårt anlegg med 56% takket være vår lokale brønn og et nytt rensesystem.

5. Vi elsker trær & skog 

For å hjelpe til med å sikre fremtiden til regnskogene, er 75% av våre palmeoljeingredienser RSPO-sertifisert. Innen utgangen av 2021 vil det øke til 100%. For å promotere bærekraftig skogbruk, er 97% av pappemballasjen og papiremballasjen FSC- eller PEFC-sertifisert – som også vil øke til 100% innen utgangen av 2021.

6. Vi tester aldri på dyr 

Vi elsker dyr, så vi tester aldri ingredienser eller våre ferdige sluttprodukter på våre pelsvenner. Og vi nekter å selge Keune produkter til land som krever dyretesting.

7. Vi utdanner mennesker i nød 

Alle fortjener en god utdannelse. I slummen av Brasil blir mennesker utdannet til å bli frisører, takket være vår støtte til Mangueira prosjektet. Vi sponser disse studentene med Keune produkter og sørger for at de får jobb etter at de er ferdig utdannet.

8. Vi kjemper mot avfall 

Avfall er dårlig utnyttelse av gode ressurser. Fra 2016 til 2019 har vi kuttet ned på restavfall med 28% - det er materialet fra fabrikken vår som ikke kan bli resirkulert eller gjenbrukt. Vårt produksjonsanlegg sender absolutt null industrielt avfall til søppeldynga.

9. Vi tilbyr gode arbeidsforhold 

Alle Keune produktene er laget i Soest – alle under samme tak som vårt hovedkvarter. Dette gir oss muligheten til å følge med på hvert eneste steg i prosessen, og forsikre oss om at våre kollegaer jobber under gode forhold og mottar rettferdig kompensasjon.


Lenker
Min side