Skip to main content
Til toppen

Keune er godkjent B Corp

Soest, mars 2023 – Royal Keune Haircosmetics jobber for å skape en positiv og varig innvirkning på mennesker og planeten. Det endelige målet? Å etterlate verden i en bedre tilstand for kommende generasjoner. På veien mot en enda bedre fremtid, er Keune nå offisielt en sertifisert B Corporation.

Sertifiseringsprosessen: Sterke resultater innen ulike områder

B Corp-sertifiseringen tildeles selskaper som oppfyller høye standarder for samfunnsansvarlig og miljømessig ytelse, ansvarlighet og åpenhet. I sertifiseringsprosessen ble Keunes påvirkning på ansatte, styring, kunder, samfunn og miljø vurdert med gode resultater:

  • Innen kategorien "Miljø" scoret merket godt for bruken av solcellepaneler, elektriske bedriftsbiler og kompensasjon av utslipp.
  • Selskapets nære relasjoner med leverandørene og deres arbeidsmåte gjenspeiles i den høye poengsummen innen "Styring av leverandørkjeden".
  • Når det gjelder "Emballasje og materialer", gjør Keune det bra ved å bruke bærekraftig og sertifisert palmeolje, sertifisert bærekraftig papir og resirkulert papp.
  • I tråd med å virkelig verdsette mennesker, oppnådde selskapet en utmerket poengsum innen "Ansattes helse, trivsel og sikkerhet".

Bygger en bedre fremtid, stein på stein

Eelco Keune, administrerende direktør: "Vi er trygge på at skrittene vi tar i dag har en varig innvirkning på verden i morgen. Som en familieeid bedrift har vi vært klar over vår rolle i samfunnet i over et århundre. Vi har tatt dette ansvaret på alvor i tre generasjoner. Å bli en B Corp er anerkjennelsen av vårt engasjement. Vi fokuserer på å overføre selskapet til kommende generasjoner og bevare planeten."

Dette er bare begynnelsen

B Corp-sertifiseringen er en del av selskapets større mål om å ta vare på mennesker og planeten, både nå og i fremtiden. Keune vil fortsette å investere for å bevege seg mot en mer bærekraftig fremtid. Selskapets 10 ambisiøse bærekraftsmål inkluderer å introdusere fullt resirkulerbar emballasje innen 2030, utforske bærekraftige materialer og en oppdatering av bærekraftigheten for en av deres pålitelige produktserier. Selskapet vil også videre forbedre fabrikkens bærekraftighet, utvikling av ansattes karrierer, goder, velvære og mye mer.

Om Keune

Keune Haircosmetics er et familieeid og drevet profesjonelt hårpleiemerke som er tilgjengelig i 80 land. Selskapet ble grunnlagt i 1922 av den unge nederlandske apotekeren Jan Keune, som tappet sitt første produkt på apoteket sitt i Amsterdam. Alle Keune-produkter utvikles og produseres med omsorg, kjærlighet og lidenskap på Keunes hovedkontor i Soest, Nederland. Keune hårpleieprodukter er eksklusivt for bruk i salonger og bare tilgjengelige gjennom offisielle distributører.

Vann

Reduserer karbonavtrykk

Lenker
Min side