Skip to main content
Til toppen

Samfunnsansvar

Everyhair Norge AS har et ønske om å gjøre en forskjell i ­samfunnet. At barn har trygge og gode omgivelser, er veldig viktig. Og at barn får best mulig hjelp om de blir syke. Derfor har vi valgt å støtte opp om det fine arbeidet som både Stine Sofies Stiftelse og Barnekreftforeningen gjør. Vi vil gjøre vårt for at mest mulig samles inn til disse to flotte organisasjonene. 


Stine Sofies Stiftelse

Sitater fra Ada Sofie Austegard, generalsekretær:

– Ideen om en frisørsalong ble inspirert av flere ting. Det var spesielt en mamma jeg møtte på senteret som var veldig tynget av ­hverdagen. Både hun og hennes barns utseende ble ­nedprioritert. Jeg så hvor mye ­dette også påvirket deres liv. Mors selvfølelse trengte et løft for å kunne gi ­henne motivasjon i hverdagen. Å føle seg bra er viktig, det gjør noe med hele deg! I tillegg er en ansatte på senteret utdannet frisør (og det har blitt noen hasteklipping på ­HC-toalettet). Det var dette som tente ideen, føler en seg fjong, blir en glad. 

– Vi ble selvfølgelig overlykkelige da Knut og Lasse i Everyhair ønsket å bidra til å gjøre salongen til en realitet. Vi hadde ikke fått det til uten dem! Vi er så takknemlige for alt av utstyr og produkter som de har bidratt med. I tillegg er dette helt nytt utstyr av beste kvalitet, og det er viktig for oss, barn og familier som har det vanskelig og har opplevd vonde ting, fortjener kun det beste! 

– Hver fredag arrangeres det festdag her på ­senteret. Det er taco, rød løper, filmvisning og fantastisk feststemning. Hva passer ikke bedre enn å fjonge seg opp på salongen før fest? ­Salongen kommer til å bli flittig brukt før ­festkveldene. 

– Etter at barn og voksne har vært og besøkt salongen skal de følge seg fjong og glad! Da vi skulle finne navn til salongen ønsket vi ikke noe skjønnhetsfokus, vi vet at ­skjønnheten kommer innenfra – derfor heter salongen Fjong og Glad! 

Om Stine Sofies Stiftelse 
Stine Sofies Stiftelse ble etablert etter at Stine Sofie (8) og Lena (10) ble brutalt voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand i 2000. Siden den gang har stiftelsen jobbet for en barndom uten vold og overgrep gjennom å forebygge og avdekke vold og overgrep og ivareta de voldsutsatte barna og deres rettigheter. I arbeidet for en barndom uten vold og overgrep er vår jobb å være modig, kompromissløs og alltid på barnas side.

Les mer på www.stinesofiesstiftelse.no

Om Stine Sofie Senteret 
Stine Sofie Senteret er et nasjonalt lavterskeltilbud for volds- og overgrepsutsatte barn og unge. På senteret har vi fokus på å gi voldsutsatte barn gode ­opplevelser og mestring. Barn og voksne får møte andre med lignende opplevelser, dele ­erfaringer og se at man ikke er alene. En uke på senteret byr på opplevelser, ­mestring, læring og lek, men det er også rom for alvor. Målet er at familiene skal få nyttige verktøy og bli bedre rustet til hverdagen og livet etter det vonde. ­Opphold og reise er helt gratis og familiene søker selv om opphold. 

Se mer på www.stinesofiesenteret.no


Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen er en selvstendig, frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. Deres visjon er å bekjempe barnekreft og støtte familier som er pårørt. I 2020 donerte vi en sum for å støtte denne viktige saken.

Har du også lyst å bidra? Send inn ditt bidrag her: www.barnekreftforeningen.no/gave. Vi har Barnekreftforeningen som vårt "hjertebarn" og vil i tiden fremover jobbe med prosjekter som vil generere flere bidrag til foreningen. 

Tilbud
Kampanje We Care Nutrition 6 pk

Anbefalt utsalgspris: 799,- (Ord.pris: 1459,- inkl. gullsløyfe)

KA2113
Lenker
Min side