Skip to main content
Til toppen

Salon International + Keune UK 💜 2024 

Sted: London
Tid: 11-14 oktober 2024
Hotell: The NYX London
Pris: 17 000,-

For påmelding, send epost til kristine@everyhair.no eller ring: 91 92 88 92. 

Prisen inkluderer hotell, 2 middager inkl drikke, 1 dag kurs hos Keune UK, 1 dag på Salon International samt 1 fridag. NB! Fly må bookes på egenhånd. 


Luke Benson – Keune Global Ambassador

Kjendisstylist Luke Benson er nå annonsert som den nye globale ambassadøren for det historiske hårpleiemerket Keune. 

Tidligere «London Hairdresser of the year», Luke, har samarbeidet med noen av verdens største stjerner gjennom sin 18 år lange karriere, inkludert Billie Eilish, Louis Tomlinson, Liam Payne, Joe Jonas, Michelle Keegan, Anna Friel og ledende Bollywood-skuespillerinne Amy Jackson.

I tillegg har Luke tidligere skapt ikoniske hårmomenter både under BRIT Awards og James Bond-premieren. Han har også vært foretrukket stylist for merker som Tom Ford, Miu Miu og Joshua Kane.

Denne utnevnelsen styrker ytterligere omdømmet til en av verdens ledende multinasjonale merker som spesialiserer seg på profesjonelle høykvalitetsprodukter for hårindustrien. Luke vil være ansvarlig for selskapets globale innovative kampanjer, og i Storbritannia vil han delta i utdanningsprogrammet og innholdsproduksjonen.

Luke: "Jeg er veldig spent over å ha muligheten til å bidra til den pågående utviklingen av en så prestisjetung og ikonisk familiedrevet merkevare, som alltid har forblitt lojal mot frisøren med sitt fantastiske utvalg av produkter. Jeg ønsker å gi noe til bransjen, og med videreutviklingen av merkets utdanningsprogram vil jeg bidra til å trene og oppmuntre neste generasjon frisører for å sikre en svært lovende fremtid for bransjen. Jeg ser frem til å jobbe med teamet i mange år fremover."

Darren Potter, General Manager for Keune UK, legger til: "Luke er en av få frisører som har gjort seg bemerket både i hårindustrien og sesjonsverdenen, og vi er alle begeistret for å ønske ham velkommen til Keune-familien. Hans kreativitet er uten sidestykke, og vi ser frem til å begynne å jobbe med ham på noen svært spennende prosjekter i 2023." Joanne van Hoeflaken, Global Education Manager for Keune Haircosmetics, legger til: "Vi føler oss heldige som har Luke med på laget, og vi kan ikke vente med å skape noen virkelig kule ting sammen."

Luke blir med på en stadig voksende CV over anerkjente stylister, med tidligere utnevnelser som Andrew Barton som UK Creative Ambassador, Jamie Stevens som Creative Style Ambassador.


Salon International

Salon International Instagram: @salon_int


Lenker
Min side