Skip to main content
Til toppen

Eco Fun Chair - Luna Block

Produktnummer: P3581Z-37784
Lagerbeholdning:
Maletti
inkl. mva.

Prisen inkluderer Bi-Color, Skay B-C samt Luna Block Star Base. Navnet Fun rettferdiggjør allsidigheten til denne stylingstolen som passer perfekt med enhver stylingenhet i vår produksjon.

Prisen inkluderer Bi-Color, Skay B-C samt Luna Block Star Base.

Navnet Fun rettferdiggjør allsidigheten til denne stylingstolen som passer perfekt med enhver stylingenhet i vår produksjon. Enten monokrom, tofarget eller "ton sur ton", og nå også i en økovennlig versjon, så er den en av våre mest mangfoldige produkter. 

Kolleksjon
Eco fun kolleksjon

Dimensjoner
85-96 cm 62 cm 63 cm

Ramme
Støpt ramme av polyuretanskum med metallinnlegg. 

Trekk
Vinyltrekk i Skai
Valgfritt PVC beskytttelsestrekk

Tilgjengelige utgaver
Echo Fun Chair p3581
Echo Fun Chair  Bi-Color p3581z

Base muligheter
Luna Block Base
Mare Block Base

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side