Skip to main content
Til toppen

Verisure

Bedriftsalarm for en sikrere arbeidsdag

Vi setter sammen og installerer skreddersydde alarmløsninger for bedrifter lik din egen. Våre løsninger er bygget på det siste innen sikkerhetsteknologi og bidrar til å beskytte våre kunders eiendom, eiendeler, kunder og ansatte 24 timer i døgnet.


Som bedriftseiere selv, vet vi hvor dyrebar virksomhetens mennesker, lokaler og forretningsdrift er for deg, og hvor viktig det er å ta nødvendige forholdsregler for å beskytte dem. Våre løsninger virker avskrekkende på kriminelle, sørger for rask respons direkte inn i bedriften og korrekt aksjonering fra vår alarmstasjon ved nødstilfeller. Når du ikke er til stede, passer Verisure på.


Lang erfaring
I 30 år har Verisure levert sikkerhetsløsninger til det norske folk. Vi har over 240 000 boligalarmkunder og over 10 000 bedriftskunder bare i Norge.

Rask responstid
Når alarmen går, kan vår alarmstasjon se, tale og lytte inn i lokalet, og raskt avklare alarmårsak. Dette gjør at du får den hjelpen du trenger - når du trenger den.

God service
Våre kundebehandlere setter kunden i fokus hver eneste dag. Våre fornøyde kunder har gitt oss 4.3 av 5 mulige stjerner på forbrukeranmeldelsessiden Trustpilot.

Slik får du en sikrere arbeidsplass og enklere arbeidsdag

Vår dype forståelse av kunden, innovativ sikkerhetsteknologi og høyt fokus på kvalitet og service danner grunnlaget for våre løsninger og tjenester. Våre alarmer beskytter tusenvis av familier og bedrifter hver dag.
 
Profesjonell installasjon
Installasjonen av alarmen utføres profesjonelt og sikkert av en faglært installatør som også viser deg hvor lett det er å bruke systemet.
 
24/7 overvåking og hjelp
Med døgnovervåket alarm er det alltid noen som passer på og kan varsle kontaktpersoner, vekter eller nødetater når alarmen går.
 
Kundeservice og support
Vår kundeservice er åpen kl. 08-20 (man-fre) og kl. 09-17 (lør), og svarer deg gjerne på det du lurer på vedrørende ditt alarmsystem.
 
Automatisering
Alle deler av alarmsystemet og smarthusproduktene kan stilles inn til å utføre oppgaver automatisk i henhold til tidsplaner i ditt liv.
 
Adgangskontroll
Elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, bidrar til å holde lagerrom og leveransedører sikre. Du kan enkelt gi hver ansatt sin unike kode, eller låse opp dører for ansatte og leveranser via mobilen.
 
Verisure app
Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på alarmsystemet i bedriften eller hjemmet ditt gjennom mobilen, fra hvor som helst i verden.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.

Ansvarlig Partner/Sikkerhetskonsulent: 
Pål Norill, Daglig leder hos Home Security, Partner av Verisure AS
Tlf: 9058 7564
Epost: pal.norill@verisurepartner.no  

Lenker
Min side