Til toppen

Keune You

Keune You customizes quality hair care and color-maintenance, while reinforcing hairdressers’ personal relationship with their clients. A unique combination.

Mirjam Homma - international educator Keune Haircosmetics

Tips til den profesjonelle!

Visste du at det er mange muligheter med Keune You? Du kan bruke eliksirene i kombinasjon med våre Keune kurer (Bond Fusion, Miracle Elixir, Care Mask).

STEP 1. KONSULTASJON

Diagnostiser dine kunders hår i en personlig konsultasjon. Velg 2 forskjellige eliksirer. De følgende kombinasjoner er mulige: 1 Care Elixir + 1 Color Elixir eller 2 (forskjellige) Care Elixirer.


STEP 2. BLAND2.1 Salong behandling

  • 4 pump med basesjampo eller -balsam + 1 pump med Elixir #1 + 1 pump med Elixir #2
  • Bland i skålen med spatelen
  • Påfør i vått hår og vask deretter

2.2 Til hjemmebruk

  • Åpne flasken med basesjampo eller -balsam
  • Fra salongforpakningene bak vasken eller på arbeidsbordet, tilfør Elixir #1 til basen med15 pump (totalt 10ml )
  • Tilfør Elixir #2 til basen med nye 15 pump (totalt 10ml til)
  • Lukk flasken

STEP 3. RIST

Rist flasken til eliksirene er blandet med baseproduktet.

STEP 4. TILPASSE

De kommer i en flott, luksuriøs og personalisert forpakning. Merk med hvilke eliksirer som er brukt, skriv navnet på kunden, ditt navn og datoen når produktet ble laget. Eliksirenes produksjonsnummer er på et klistremerke på baksiden av produktet. Ta av  klistremerket fra den eliksiren som er brukt og klistre den på den stiplede linjen på baksiden av sjampo- eller balsamflasken (klistremerket er vanntett). Ved å putte klistremerket med produksjonsnummeret på flasken så kan vi (1) sjekke produktet om noe skulle gå galt, og (2) kunden kan kjenne igjen sitt eget personaliserte produkt.

STEP 5. AVSLUTNING

Lukk boksen med med Keune You klistremerket og ta-da! Din kundes skreddersydde hårpleieløsning er ferdig.


Fargebevarende eliksirer

Alle de fargebevarende eliksirene består av høykonsentrerte pigmentformler. De fire forskjellige fargeeliksirene har hver sin teknologi for å hindre fargen fra å falme.

Sjampo og balsam

Det perfekte grunnlaget for deg å tilpasse med eliksirer. Beriket med høykvalitets ingredienser, renser de skånsomt og tilfører fuktighet.

Care eliksirene

Alle Care eliksirene består av høykonsentrerte formler. De kommer fra de allerede klarerte Care formlene og er optimalisert til en høykonsentrert formel. De seks forskjellige Care eliksirene har hver sin teknologi.