Skip to main content
Til toppen

Nordanger Gulv AS

Gulv for hard trafikk
NG designgulv er tidsriktige LVT-gulv (Luxury Vinyl Tiles) og finnes i en rekke farger og tidsriktige design.

Gulvene egner seg spesielt godt i lokaler som setter høye krav til slitestyrke samtidig som gulvene skal være vedlikeholdsvennlige og miljøskapende (eksempel; frisørsalonger, butikklokaler, spisesteder, kontorer, treningssentra mm.) Akustikk-varianten leveres med en tykkere bakside og er godt egnet i arealer hvor det ønskes et mykere gulv samt der det ønskes trinnlydsdemping.

Nordanger Gulv AS har et stort utvalg av LVT-gulv (Luxury Vinyl Tiles) som er spesielt godt egnet for frisørsalonger. Våre gulv er slitesterke, fuktresistente og miljøvennlige, og passer perfekt for lokaler som setter høye krav til slitestyrke og vedlikehold.

Alle NG designgulv har slitesjikt på 0,55. Gulvene er PUR-behandlet, noe som gjør rengjøring og vedlikehold enkelt. Vi tilbyr også en akustikk-variant og en klikk-variant som leveres med en tykkere bakside og som er godt egnet i arealer hvor det ønskes et mykere gulv samt der det ønskes trinnlydsdemping. Alle våre gulv leveres i flis- eller stavformat, noe som gjør leggingen rask og enkel samtidig som det er enkelt å reparere evt. skader, det er bare å skifte ut skadede fliser/staver. Formatet gjør det også lettere å gjennomføre prosjekter hvor det er vanskelig å rydde hele arealet, da gulvet kan legges etappevis.

Sammen med innredning og utstyr fra Everyhair vil Nordanger LVT-gulv bidra til en salong hvor både kunder og ansatte vil trives.

Ønsker du nye gulv til salongen din? Kontakt morten.aune@nordanger.no for mer informasjon. 

Lenker
Min side