Skip to main content
Til toppen

Hårgrossisten

Hårgrossisten har vært i den alternative hår-bransjen i over 50 år. Vi har høy faglig kompetanse og erfaring innen bransjen og oppdaterer oss hele tiden på nye produkter, moter og trender. Vi leverer alle typer hair-extension, hårerstatninger, parykker, toppere og hodeplagg m.m. fra våre to hovedleverandører Jon Renau/Easihair og Easihair pro.

Målet vårt er å kunne tilby frisørsalonger over hele landet produkter som kan gjøre frisørhverdagen mer spennende og inspirerende. Vi har fokus på å ha gode relasjoner med våre kunder, topp service, rask levering og lønnsomhet for bedriftene.

Hårgrossisten er medlem av den verdensomspennende frisørorganisasjonen Intercoiffure Mondial.

Vi holder kurs i alle våre produkter. Vi kan tilby online kurs, salongkurs eller du kan komme til oss i våre lokaler.

Hårgrossisten AS og Everyhair Norge AS inngår et samarbeid! Hva betyr det for deg?

Vi er to firmaer som har mye til felles og produktene våre passer sammen som «hånd i hanske». Vi deler samme filosofi om god kundeservice og kvalitetsprodukter. Samarbeidet oss imellom gir oss høy faglig kompetanse innenfor de feltene vi gode på, samt bedre betingelser til salongene.

  • 10% ekstra rabatt på alle startpakker
  • Kvalitetsprodukter til en hyggeligere pris
  • Høy faglig kompetanse på hårdeler og hårprodukter

Vår felles misjon til deg er:

  • God opplæring
  • Gode kurs

Heng deg på vårt team av profesjonelle frisørsalonger og del vår lidenskap for vakkert hår med kundene dine. Kontakt oss i dag for et nytt og spennende behandlingstilbud til din bedrift. 

Kontakt

Hårgrossisten AS
Klostergata 33
3732 Skien

Tlf: 35 60 24 14
www.haargrossisten.no

Lenker
Min side