Skip to main content
Til toppen

Zeus Easy Color

Produktnummer: 34143MAC11
Lagerbeholdning:
Maletti
inkl. mva.

Prisen gjelder Skay Madam. Zeus Easy er barberstolen med et moderne design som tar barbering inn i fremtiden. Den er utstyrt med en hydraulisk pumpe, justerbart nakkestøtte og komfortabel fothviler, og trekket et av høyeste kvalitet.

Prisen gjelder Skai Madam.

Zeus Easy er barberstolen med et moderne design som tar barbering inn i fremtiden. Den er utstyrt med en hydraulisk pumpe, justerbart nakkestøtte og komfortabel fothviler, og trekket et av høyeste kvalitet. 

Kolleksjon
Linea Madam - Maletti Creative Team

Rammen

  • Robust struktur og base i polert aluminium med polstret klaff.
  • Rygg, sete, armlener og fothviler i polyuretanskum.
  • Hydraulisk svingpumpe med brems. Vippebar ryggstøtte med synkronisert bevegelse for fothviler.
  • Justerbart, uttrekkbart nakkestøtte.

Dimensjoner
90-108 cm 71 cm 118 cm

Beskrivelse
Madam er den nye møbellinjen for frisørsalonger fra Maletti Creaetive Team. Merket har dedikert seg til å skape en ny utfordring ved å tilby en smartere visjon av et ofte veldig tradisjonert markedssegment. Gruppens oppmerksomhet på detlajer og ekspertise kombineres med kreativiteten og dristigheten til Madam, som gjenskaper en herlig uformell lounge i din salong. Madams moderne og samtidsdesign skiller seg fra andre tradisjonelle møbellinjer med lyse farger og en moteriktig, provoserende stil.

Et av flaggskipproduktene i Madam-linjen er Zeus Easy barberstolen, spesifikt desginet for å møte behovene til moderne salonger. DEn solide strukturen og det svært stive polerte aluminiumsfotstøtten gjør denne lenestolen motstandsdyktig og holdbar, mens den hydrauliske sving- og bremsende pumpen og den vippebare ryggstøtten med synkrom bevegelse for fothviler sikrer tilpasset komfort for hver kunde. Det justerbare og avtakbare nakkestøttet og det gamle stiltrekket med bølget stålfjærstøtte forbedrer ytterligere komfort til Zeus Easy. Det sorte Skai-trekket med ruter og piping tilfører et snev av eleganse og modernitet. 

Madamlinjen er perfekt for salonger som ønsker å skille seg ut fra mengden, og tilbyr unik sitteopplevelse til sine kunder. Madam er Maletti Group dristige preg, som i kombinasjon med vår erfaring og profesjonalitet skaper møbler av høy kvalitet med et unikt design for frisørsalonger. Zeus Easy barberstol er bare ett av mange produkter som tilbys av Madam-serien, som også inkluderer vaskestoler med nakkestøtte, sofaer for  for venterom og mange andre elementer for å innrede din salong på en smart, moderne måte. 

Polstring
gammelstil-polstring med bølgede stålfjærer for økt komfort.
Rygg, sete, armlener og bestøtte i polyuretanskum. 

Trekk
Sort skai trekk med diamantmønster og piping.

Tilgjengelige varianter 
Zeus Easy 34143MA
Zeus Easy Color 34143MAC11

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side