Skip to main content
Til toppen

Vapomist 1.0 + Igloo

Produktnummer: 60876-6085
Lagerbeholdning:
Maletti
inkl. mva.

Maletti Vapomist 1.0 gjør det mulig å utføre behandlinger med varm damp ved å bruke kun demineralisert vann direkte i tankbeholderen, uten behov for hydraulisk installasjon. Vampimist 1.0-systemet kan installeres på alle Maletti-gruppens vaskestoler uten å måtte endre slange og uten teknisk nedetid.

Maletti Vapomist 1.0 gjør det mulig å utføre behandlinger med varm damp ved å bruke kun demineralisert vann direkte i tankbeholderen, uten behov for hydraulisk installasjon.

Vampimist 1.0-systemet kan installeres på alle Maletti-gruppens vaskestoler uten å måtte endre slange og uten teknisk nedetid.

Dimensjoner
63 cm 18 cm 34 cm

Egenskaper
Forandrer din Maletti vaskestol til en dampbehandlingsstasjon: en tjeneste som tilbyr store fordeler for kundenes hodebunn.

Tilgjengelig varianter
Vapomist Trolley 1.0 60875

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side