Skip to main content
Til toppen

Steamoon Beard Hydration

Produktnummer: Steamoon
Lagerbeholdning:
Maletti
inkl. mva.

STEAMOON er et unikt verktøy som gir nye muligheter for behandlinger til skjegg. Damp har en betydelig innvirkning på effekten av spesifikke ­behandlingsprodukter. Dette kan da anvendes på skjegg og kombineres med ­dedikerte skjegg- og hudprodukter. Steamoon hydrerer, fjerner giftstoffer/toksiner og åpner hudens porer. Produkter trenger da dypere inn, noe som forbedrer huden og skjeggets tilstand.

Etter 37 år med lidenskapelig forskningsreise presenterer Maletti STEAMOON, et unikt verktøy som også integrerer damp-fordelen til barberbehandlinger. Ved bruk kan du oppnå hydrering, fjerning av giftstoffer/toksiner og åpning av hudens porer.

Steamoon skjegghydrering
Steamoon vapo-barberen er et resultat av Maletti sine studier og erfaring med dampbehandlingsmøbler. Den representerer en sann revolusjon innen barbering i verden, med avansert teknologi som vil tilby en enestående opplevelse.

Anvendelsen av damp har vist en positiv effekt på de morfologiske egenskapene til hår, eller til og med på skadet hår i stor grad. Faktisk fukter dampen håret, hodebunnen, huden og det underliggende vevet dypt." prof. Cataldo Arcuri
Analyse og studier i samarbeid med Perugia-avdelingen for medisin og kirurgi

Bruken av damp har en betydelig innvirkning på bruken av spesifikke hårbehandlingsprodukter, og dette kan også anvendes på skjegg og kombineres med dedikerte kosmetiske produkter. Damp gjør at produktet kan trenge dypt inn, noe som forbedrer skjeggets helse og mykhet.

Kroppen vår består av en høy prosentandel vann. Omtrent 55 % av en kvinnes kroppsvekt er vann, hos menn stiger denne prosentandelen til mer enn 60 %, og hos et spedbarn når den 75 %. Vann er det viktigste molekylet for livet. Hvis vi betrakter helsen til et individ som et sett med riktig hydrerte organer og vev, kan vi konkludere med at for hårsekken, håret og det epidermale vevet, som er ekte organer, er riktig hydreringsgrunnlaget for deres helse.

  • Nytt fulltouch kontrollpanel
  • Automatisk temperaturinnstilling
  • Forhåndsinnstilte programmer for bruk ”med håndkle” eller ”uten håndkle”
  • Manuell justering av dampintensitet
  • Forbedret energieffektivitet (fra 1100w til 950w)
  • Damphode utstyrt med kondenssamling og 3-akset ledd for tilpasning til ansiktet
  • Antrasittfarget, pulverlakkert metallramme, utstyrt med svingbare hjul
  • Vannbeholder med plass for aromainnsats

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side