Til toppen

Rengjøring & desinfeksjon

Sorter Anbefalte

Kiilto Window Spurt Vindu/Speil 750 ml

Bruksklar spray for rengjøring av vinduer, speil og ståloverflater. Tørker raskt og etterlater ingen skjolder. Gir skinnende rene overflater. Inneholder 35% alkohol. Kan brukes i temperaturer så lavt som -20 grader. Svanemerket.
411252

Antibac Isopropanol Teknisk 99,5%

Isopropanol teknisk er fettløsende, uttørkende og fjerner kondens. Det egnes seg godt til rengjøring av verkøy og maskiner, og brukes blant annet til å fjerne fett.
600080

Antibac Overflatedesinfeksjon 75% 750 ml

Antibac Overflatedesinfeksjon 75% dreper effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og brukes på rengjorte og tørre overlater, inventarer og lignende.
600521

Antibac Superkill 45%

Antibac Superkill utstyrs- og overflatedesinfeksjon er flytende desinfeksjon med 45% isopropanol til effektiv desinfeisering av overlater og utstyr som kammer, sakser, barbermaskiner etc. Væsken fordamper raskt.
600640

HÅNDDESINFEKSJON GEL 600 ML

Antibac hånddesinfeksjon Gel 85% dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp og har en myk og behagelig konsistens.
601686
Tilbud

Antibac Overflatedesinfeksjon 75% 750 ml Spray

Antibac Overflatedesinfeksjon 75% spray dreper effektive bakterier, ulike virus og sopp. Spraypumpen har en kraftig doseringsevne uten aerosoldannelse slik at væsken fordeles jevnt på objektet/flaten. Brukes på rengjorte og tørre flater.
603002

Antibac Gulvstativ grå

Gulvstativet egner seg der man ønsker økt synlighet og stoppeffekt, samt i områder hvor man ikke har mulighet til å montere dispensere på vegg. Egnet plassering kan være for eksempel i resepsjonsområder, inngangspartier og korridorer. Dråpefanger og nødvendig monteringsverktøy medfølger.
603023

Antibac Alkoholfri Overflatedesinfeksjon 100 Servietter

Antibac Alkoholfri Overflatedesinfekjson wipes er basert på hydrogenperoksid og brukes til daglig desinfisering av flater, inventar og utstyr for å unngå smittespredning. Produktet er godkjent av Statens legemiddelverk. Wipes-ene er klare til bruk og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater som f.eks. rustfrittstål, plast, gummi, vinyl, laminat, akryl og andre flater. Bør ikke brukes på skinn/lær. Hansker brukes i henhold til EN 373
603055

Antibac Alkoholfri Overflatedesinfeksjon 750 ml Spray

Antibac Alkoholfri Overflatedesinfeksjon spray 750 ml er basert på hydrogenperoksid og brukes til daglig desinfisering av flater, inventar og utstyr for å unngå smittespredning. Produktet er godkjent av Statens legemiddelverk. Sprayen er klar til bruk og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater som f.eks. rustfrittstål, plast, gummi, vinyl, laminat, akryl og andre flater. Bør ikke brukes på skinn/lær. Hansker brukes i henhold til EN 374
603057