Til toppen

Rengjøring & desinfeksjon

Sorter Anbefalte
Nyhet

Hygiene Hair Brush Cleaner

Hold hårbørstene rene og friske med denne nye rengjøringssprayen!
B6527

Antibac Overflatedesinfeksjon 75% 750 ml Spray

Antibac Overflatedesinfeksjon 75% spray dreper effektive bakterier, ulike virus og sopp. Spraypumpen har en kraftig doseringsevne uten aerosoldannelse slik at væsken fordeles jevnt på objektet/flaten. Brukes på rengjorte og tørre flater.
603002

Antibac Kiilto Window Spurt 750 ml

Bruksklar spray for rengjøring av vinduer, speil og ståloverflater. Tørker raskt og etterlater ingen skjolder. Gir skinnende rene overflater. Inneholder 35% alkohol. Kan brukes i temperaturer så lavt som -20 grader. Svanemerket.
411252
Tilbud

Keune Cleaning Hand Gel 80 ml

70% alkohol. Rengjør, desinfeserer, pleier og god duft.
21440
Tilbud

Keune Cleaning Hand Gel 250 ml

70% alkohol. Rengjør, desinfeserer, pleier og god duft.
21441
Tilbud

Keune Cleaning Hand Gel 1000 ml

70% alkohol. Rengjør, desinfeserer, pleier og god duft.
21442
Tilbud

Overflaterens Spray Alkoholfri 750 ml - Kjøp 5 stk, få den 6 gratis!

Kjøp 5 stk, få den 6 gratis! Antibac Alkoholfri Overflatedesinfeksjon spray 750 ml er basert på hydrogenperoksid og brukes til daglig desinfisering av flater, inventar og utstyr for å unngå smittespredning. Produktet er godkjent av Statens legemiddelverk. Sprayen er klar til bruk og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater som f.eks. rustfrittstål, plast, gummi, vinyl, laminat, akryl og andre flater. Bør ikke brukes på skinn/lær. Hansker brukes i henhold til EN 374
KA2118
Nyhet

Diciside vaskemiddel 1000 ml

Disicide Laundry er et veldig effektivt og unikt produkt som er utviklet spesielt for å desinfisere håndklær og arbeidstøy i hår- og skjønnhetssalonger. Takket være konsentratets desinfiserende egenskaper, vil du spare energi og øke levetiden på tekstilen. Du kan bruke et vaskeprogram på 30°C og få den samme antibakterielle effekten som om du skulle vaske i 60°C. 
B6530

Kiilto Easydes Rengjøringspray 750 ml

Easydes er et bruksklart, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel som også har rengjørende egenskaper. Produktet kan brukes på alle alkoholbestandige materialer, inkludert kontaktflater, apparater, tastaturer og annet utstyr. pH 10. Easydes er også velegnet til daglig desinfisering av overflater og utstyr i næringsmiddelindustri og i storhusholdning. Produktet gir en rask og effektiv mikrobiologisk effekt på bakterier, virus og sopp. Produktets mikrobiologiske effektivitet er dokumentert med EN standardtester. Selv på synlig tilsmussede overfalter oppnår man enkelt et godt desinfiserings- og rengjøringsresultat. Easydes fjerner også fett effektivt.
8183

Antibac Isopropanol Teknisk 99,5%

Isopropanol teknisk er fettløsende, uttørkende og fjerner kondens. Det egnes seg godt til rengjøring av verkøy og maskiner, og brukes blant annet til å fjerne fett.
600080