Til toppen

Outlet

Tilbud

NY PRIS! 12 STK Silver Savior Conditioner 250 ml

Om du har kaldt sølvaktig hår, så ønsker du å beholde det slik. Er du kald blond eller naturlig grå? Care Silver Savior inneholder fiolette pigmenter for å nøytralisere uønskede varme toner og pleiende Provitamin B5 for å holde håret ditt silkemykt.
UT21404
Sorter etter: Anbefalte
Tilbud

NY PRIS! SPISSKAM HIGHLIGHT SORT

Lett, komfortabel og innovativ spisskam som er perfekt for mindre highlights.
B7073

Refectocil Silikon Pads

RefectoCil Eye protection papers gjør vippefargingen enda enklere. Silicone Pads forhindrer uønsket farging av huden. De er selvklebende - ingen krem nødvendig. Den myke, ugjennomtrengelig høyteknologisk silikonen sklir ikke, er hudvennlig og passer alle øyeformer. Lett å rengjøre, og gjenbrukes opptil 100 ganger.
B6137

Refectocil Browista Toolkit

De to børstene oppfyller alle bryn- og vippeeksperters behov: med den innovative gummibørsten kan du børste gjennom bryn og vipper før, under og etter påføring. Den brede børsten er perfekt til å dekke vippene med farge, den lille bruker du til å perfeksjonere brynene. Browista-settet inkluderer to påføringsskåler og en praktisk veske til lengre tids oppbevaring.
B6152

FARGEPENSEL MYK 5 PK

Den er spesielt myk mot huden. Den flate, rett busten forenkler nøyaktig detaljarbeid.
B6150

Refectocil Beskyttelseskrem

2 i 1! Kremen ble utviklet for å klebe RefectoCil Eye protection papers. Den beskytter huden mot fargeflekker og fungerer samtidig som en nærende øyemaske. Ingredienser som vitamin E, Aloe Vera og Mandelolje nærer huden under fargebehandlingen.
B6185

Refectocil Fargefjerner

Fjerner raskt og enkelt flekker som kan oppstå under fargingen. Tips, jo raskere flekken behandles, jo lettere er den å fjerne. Bare egnet for RefectoCil oksidative fargetoner.
B6115

Refectocil Makeupfjerner

Styrker vippene og trekker til seg øyemakeup, takket være "magnetisk" micellar teknologi. Renser grundig - ingen rubbing! For et perfekt fargeresultat og lang holdbarhet, bruk RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover før styling av øyepartiet. Oljefri formel.
B6114
Tilbud

Speil brukt

Pent brukt. Mål er 185 x 80 cm. Det er ledlysstriper på baksiden som vist på bildet. Finnes 5 stk. Prisen er per stk.
utspeil
Tilbud

NY PRIS! Ikoo Paddle Brush Sort

Perfekt langthårsbørste!
100SUtgående
Tilbud

You Shine 250 ml

Glans til livløst hår. TILBUD! Flasken er skadet som gjør at den får et vakuum og buler innover. Innholdet er fortsatt av like god kvalitet som før. 
UT21424