Til toppen

Niwa Styler Flattang sort

Produktnummer: N1300
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Niwa representerer sveitsisk kvalitet og pålitelighet gjennom høyteknologi. Mer enn bare en rettetang. Oppdag vår smarteste og beste niwa-styler noensinne. Det er det perfekte verktøyet for retting og styling. Dens unike Nano Ceramic Technology beskytter hårets integritet. Perfekt for en glatt og skinnende anti-frizz styling.

BRUKSANVISNING
Takk for at du valgte Niwa Styler. Dette apparatet er designet med tanke på sikkerhet og ytelse. For sikkerhetsskyld, sjekk kabelen og pluggen regelmessig for tegn på slitasje.

NIWA STYLER-TIPS
Når du bruker apparatet, så lønner det seg å være forsiktig med overdreven varme da dette kan skade håret. Bruk av en god kvalitet sjampo, balsam og varmebeskyttende stylingprodukt er et klokt valg for de som jevnlig styler håret sitt. Juster ønsket temperatur og begynn å jobbe med håret i seksjoner. Start fra to cm fra roten ved hodet og beveg deg nedover, glidende jevnt og kontinuerlig gjennom hver seksjon av håret. Dette apparatet er så allsidig at du kan bruke det til å skape flere looks - rett, svinger, krøller, osv.

VEDLIKEHOLD OG PLEIE
Apparatet ditt er nesten vedlikeholdsfritt. Ingen smøring er nødvendig for å oppnå en jevn glide. Hold oppvarmede overflater rene og fri for støv, skitt og hårspray. Hvis rengjøring blir nødvendig, koble apparatet fra strømkilden og tørk av utsiden med en fuktig klut. Ikke la apparatet bli nedsenket i vann. Hvis ledningen blir vridd, rett den ut før bruk.

Advarsel: Hvis det oppstår feil, forsøk ikke å reparere det selv. Dette apparatet har ingen deler som brukeren kan reparere. Søk reparasjonsservice fra distributøren.

LAGRING
Når det ikke er i bruk, husk å trekke ut støpselet. La apparatet avkjøles og oppbevar det utilgjengelig for barn på et sikkert og tørt sted. Ikke vikle ledningen rundt apparatet, da dette vil føre til at ledningen slites ut for tidlig og bryter. Behandle ledningen forsiktig og unngå rykk, skarpe bøyninger, vridning eller anstrengelse på ledninger, spesielt ved pluggtilkoblinger.