Skip to main content
Til toppen

New 330

Produktnummer: 4653
Lagerbeholdning:
Maletti
inkl. mva.

Prisen inkluderer New 330 Fix, Skay B-C og hvit Glam eller Wash servant. New 330 vaskestolen til Maletti har en kurvet designlinje. Utstyrt med korsyggstøtte, elektrisk fothviler og et luftmassasjesystem.

Prisen inkluderer New 330 Fix, Skay B-C og hvit Glam eller Wash servant.
Du kan også velge å oppgradere til Comfort eller Air Massage mot et tillegg.

New 330 vaskestolen til Maletti har en kurvet designlinje. Utstyrt med korsyggstøtte, elektrisk fothviler og et luftmassasjesystem.

Kolleksjon
Design Maletti Creative Team

Dimensjoner
Høyde 97 cm
Dybde 122 cm
Bredde 72 cm

Ramme

  • New 330 luftmassasje har en sort malt ståramme.
  • Sete av tre polstret med polyuretanskum. Ny versjon med korsryggstøtte. Elektrisk fothviler. Hvit emaljert keramisk vippeservant med blandebatteri.
  • Luftmassasjesystem med to armlener. Med hårfilter.

Puter
Avtagbar enkeltsidig pute med antiskli-Velcro.

Trekk
Vinyltrekk i Skai

Valg
Fix - Uten fothviler
Comfort - Med elektrisk fothviler
Air Massage - Med elektrisk fothviler med luftmassasje

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side