Skip to main content
Til toppen

Monique Black - Mare Block

Produktnummer: 33981MA-37654
Lagerbeholdning:
Keune Haircosmetics
inkl. mva.

Prisen inkluderer Skay Black 008 og Mare Block Base. Polstret ryggstøtte og sete. Praktisk, funksjonell og komfortabel - Monique frisørstolen er perfekt for å innrede salongen din i en moderne til. Universell kompatibilitet med base fra Maletti-serien.

Prisen inkluderer Skay Black 008 og Mare Block Base. 

Polstret ryggstøtte og sete.
Praktisk, funksjonell og komfortabel - Monique frisørstolen er perfekt for å innrede salongen din i en moderne stil. Universell kompatibilitet med base fra Maletti-serien.

Kolleksjon
Linea Madam - Maletti Creative Team

Dimensjoner
86-97 cm 65 cm 61,5 cm

Ramme
Ramme av poluretanskum med metallinnlegg.

Trekk
Vinyltrekk i Skai.
Valgfritt beskyttelsestrekk i PVC

Valgmuligheter
Luna Block Base
Mare Block Base

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side