Til toppen

Kursholdere


Caroline Sund

Caroline er medeier og daglig leder i salong og studio The Hair-Lab i Lierbyen. Hun har tidligere vært nominert til Årets Frisør to ganger. I tillegg er hun også faglig og overordnet leder for frisørteamet til Everyhair Norge AS. Caroline er utdannet «Internasjonal Educator» og er av de få som har bestått høyeste grad av eksamen hos Keune. Caroline elsker faget sitt og gleder seg til å gi deg ny inspirasjon i hverdagen. Hun holder kurs og visninger rundt omkring i Norge.

Tlf: 408 29 383   |   caroline@everyhair.no


Terje Leivseth

Terje har jobbet internasjonalt mange år før han kom tilbake til Nord-Norge for 15 år siden. Han har jobbet med visninger, show og kurs og i tillegg jobbet som stylist for foto og TV. Terje er en del av Keune-familien i Norge og har startet et eget opplæringsstudio i Vesterålen, midt i Nord-Norge. Han har alltid hatt en lidenskap for opplæring og utvikling av frisørfaget og har et stort ønske om å dele av sin erfaring med sine frisørvenner.

Tlf: 911 09 190   |   terje@everyhair.no


Kristine Strand

Kristine har jobbet mange år i frisørbransjen og er lidenskapelig glad i faget. Hun elsker å utforske med farger og går sjeldent lenger enn 2 uker med samme hårfarge. Trender og farger er hennes interesseområder. Hun jobber som frisør hos The Hair Lab og har tatt Level 2 i Keune’s Education program. Har du spørsmål om Keune sine produkter, farger eller står du kanskje fast i en behandling, så er hun raskt på saken og hjelper deg.

Tlf: 919 28 892   |   kristine@everyhair.no