Skip to main content
Til toppen

Heaven

Produktnummer: Heaven
Lagerbeholdning:
Maletti
inkl. mva.

Prisen gjelder for modellen "Relax".

Prisen gjelder for modellen "Relax", uten Shiodara Igloo Hood.

Heaven med Shirodara-behandling

11 år etter at Maletti Group lanserte sitt første Shirodara-behandlingsopplegg så presenterer vi nå en ny og moderne versjon. Heaven og Shiodara er ­utviklet med teknikkene som benyttes i denne behandlingen, kombinert med de nyeste studiene innen medisinsk anatomi. ­Shirodara, et ord som stammer fra “shiro”, som ­betyr hode, og “dhara”, den jevne flyten av en olje eller væske, er en massasje som dateres tilbake til den ­gamle ­tradisjonen av indisk ayurvedisk medisin som utføres gjennom bruk av varm olje (eller annen væske) som dryppes på pannen. Shiodara er en massasje som får kroppen og sinnet vårt til å slappe av, ­eliminere stress, angst og gi oss en dyp tilstand av mental og fysisk velvære.

Struktur
Den innledende fasen av behandlingen er blitt perfeksjonert ved å integrere vannkaskade i en dedikert Igloo, noe som gjør at klienten kan nyte et aroma-beriket dampbad generert av Vapomist-systemet.

Den nye patenterte justerbare nakkestøtten er utviklet med bransjespesialister og fremmer total muskelavslapning for klienten, og sikrer perfekt justering av ryggvirvlene og korrekt holdning i liggende stilling.

Kompatibel med Alu Wash, Lord Nelson, Eden, Noa.

Dimensjoner
Shirodara: 63 cm 57 cm 32 cm
Heaven vaskenhet lukket: 164 cm 78 cm 94 cm
Heaven vaskenhet åpnet: 210 cm 78 cm 110 cm

Tilgjengelige modeller
Relax
Massasje

Alternativ
Shiodara Igloo Hood

Takk for at du vurderer Maletti. Ønsker du tilbud på møbler, vennligst legg antall av hvert enkelt møbel i handlekurven og send inn bestillingen. Du vil deretter bli kontaktet av en av våre salgspersoner. Bestillingen vil ikke bli godkjent før vi har mottatt en endelig bekreftelse og en skriftlig avtale. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at prisene pr enhet kan variere ved eventuelle endringer i bestillingen. Ved å kjøpe flere enheter, kan enhetsprisen reduseres. Dette vil du bli informert om før inngåelse av avtale. Vi tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Ikano Bank, dersom det er ønskelig med finansiering. Møblene er bestillingsvarer og sendes fra Maletti sin fabrikk. Frakt kommer utenom. 
Maletti – markedsledende leverandør til frisørbransjen i snart 90 år!

Lenker
Min side