Skip to main content
Til toppen

Care Derma Sensitive Mask 50 ml

Produktnummer: 21436
Lagerbeholdning:
Keune Haircosmetics
inkl. mva.

Derma Sensitive produktene beroliger tørr hodebunn og lindrer kløe, samtidig som de mykgjør og tilfører sunn glans til håret. Serien er dermatologisk bevist at virker og gir gode resultater. Produktene er spesielt designet for å bevare hodebunnens naturlige pH verdi (pH 5). De er formulert uten sulfater, alkohol og fargestoffer, og har en lavallergisk parfyme. Derma Sensitive er utviklet for å redusere risikoen for en allergisk reaksjon, og inneholder Scalp-Soothing Complex teknologi.

En intensiv hårkur for sensitiv hodebunn som gjør håret friskt og glansfullt. Inneholder Scalp-sooting Complex-teknologi som roer og beroliger tørr hodebunn og lindrer kløe.

Serien er dermatologisk bevist at virker og gir gode resultater. Produktene er spesielt designet for å bevare hodebunnens naturlige pH verdi (pH 5). De er formulert uten sulfater, alkohol og fargestoffer, og har en lavallergisk parfyme. Derma Sensitive er utviklet for å redusere risikoen for en allergisk reaksjon, og inneholder Scalp-Soothing Complex teknologi.

Anbefalt utsalgspris: 99,-

Lenker
Min side