Til toppen

Takai

Takai er japanske kvalitetssakser med markedets beste garanti. Dette er en produsent som satser på kvalitet, med bruk av japansk stål og teknologi. Produksjonen foregår også i Japan. Mange norske frisører har her funnet sine nye favorittsakser. Dyrebar og sjelden er ord som beskriver Takai. Deres filosofi beskriver ferdighet, dyktighet og behendighet, kvalitetene til en kreativ frisør. Takai Teknologi bestreber seg for å tilby den høyeste grad av komfort og behag, med å tilby deg kvalitetsinstrumenter. Takai sitt samarbeid med stålgiganten Nippon Steel, gir dem muligheten til å velge det beste stålet, et ekstremt viktig element i utviklingen av høyteknologiske japanske sakser. 

1. Saksene må sendes i en forpakning som beskytter bladene. Gjerne i tre-esken som fulgte med saksen når du kjøpte den. Legges så i en yttereske med god beskytt­else rundt tre-esken.

2. Vennligst noter all informa­sjon for retursendingen: navnet på salongen, ­kontaktperson, adressen og ­postnummer/sted, telefonnummer. Dette legges ved sammen med saksen.

3. Forklar problemet med saksen, for eks. «klipper ikke bra», «falt i gulvet», etc. 

4. Gå på Posten. De som jobber der hjelper med å sende på riktig måte. Husk å informere hva dere sender og at det er til service.

5. Pris for returfrakt fra Frankrike er 35€.

6. Det er to gratis slipinger på Takai sakser. Etter de to slipingene vil det koste 15€ pr. sliping.

7. Send til:  
Tema
Pôle d’Excellence Jean Louis
309 VIA NOVA
83600 FREJUS
FRANCE
TEL: +33 493 193 380
Sorter