Til toppen

Refectocil

Sorter etter:

SORT 1 12 MM

Spesielt anbefalt for farging av vipper og bryn på kunder som har svart eller mørkebrunt hår - for en vakkert sort uttrykk! Kullsorte vipper og bryn.
B6180

GRAPHITE 1.1 12 MM

Dekker og mørkner grå og hvite hår naturlig. De andre RefectoCil fargene får en kjøligere tone når de blandes med Graphite. For en tidløs stil. Mørk grå vipper og bryn.
B6184

BLÅSORT 2 12 MM

Blue black er en nyanse av svart med et mykt blått skimmer som gir ekstra dybde og glans, og skaper et unikt blå-svart utrykk.
B6181

BRUN 3 12 MM

Natural brown No. 3 er en sterk og allsidig dekkende bruntone som skaper en naturlig brunette-look. Naturlig brune vipper og bryn. Kan blandes med alle RefectoCil fargene. Bland med LightBrown 3.1 for å tilpasse bruntonene individuelt.
B6182

LYSBRUN 3.1 12 MM

Light Brown 3.1 er en naturlig, allsidig lys nyanse som vakkert fremhever effekten av mørk blond til lys blondt hår. Frisk opp stilen din! Lys brune vipper og bryn.
B6183

BLEACH 12 MM

Brynene kan lysnes opptil tre nyanser med Blonde Brow. For en naturlig blond stil. Farger grå eller strie øyenbryn. Gjør det mulig å farge mørke bryn i en lysere fargetone
B6160

FARGEPENSEL MYK 5 PK

Den er spesielt myk mot huden. Den flate, rett busten forenkler nøyaktig detaljarbeid.
B6150

BROWISTA TOOLKIT 5 PK

De to børstene oppfyller alle bryn- og vippeeksperters behov: med den innovative gummibørsten kan du børste gjennom bryn og vipper før, under og etter påføring. Den brede børsten er perfekt til å dekke vippene med farge, den lille bruker du til å perfeksjonere brynene. Browista-settet inkluderer to påføringsskåler og en praktisk veske til lengre tids oppbevaring.
B6152

SILIKON PADS 2 STK 2 STK

RefectoCil Eye protection papers gjør vippefargingen enda enklere. Silicone Pads forhindrer uønsket farging av huden. De er selvklebende - ingen krem nødvendig. Den myke, ugjennomtrengelig høyteknologisk silikonen sklir ikke, er hudvennlig og passer alle øyeformer. Lett å rengjøre, og gjenbrukes opptil 100 ganger.
B6137

BESKYTTELSESKREM 75 MM

2 i 1! Kremen ble utviklet for å klebe RefectoCil Eye protection papers. Den beskytter huden mot fargeflekker og fungerer samtidig som en nærende øyemaske. Ingredienser som vitamin E, Aloe Vera og Mandelolje nærer huden under fargebehandlingen.
B6185

ØYEPAPIR

RefectoCil Eye Protection Papers beskytter nedre øyelokk fra uønskede fargeflekker.
B6140

ØYEPAPIR BRED

RefectoCil Eye Protection Papers Ekstra er ekstra myke og med et spesielt, ugjennomtrengelig belegg som hindrer uønskede fargeflekker på øyelokkene. De er enkle å håndtere, passer perfekt og gir huden optimal beskyttelse takket være et spesialbelegg.
B6141